Alle categorieën

Home>Over Ons>Bedrijfsprofiel

over ons

In 2009 richtten de broers Jim Chen en Michael Chen het bedrijf Master Fireworks op in Liuyang.

De twee broers werden geboren in de stad Liuyang, in de provincie Hunan, bekend als de geboorteplaats van vuurwerk in China. Hun vader begon begin jaren tachtig te werken in Liuyang Fireworks & Firecrackers Export Company. Op dat moment waren er slechts twee vuurwerkexportbedrijven in de provincie Hunan. "Liuyang Fireworks" was de enige in de stad Liuyang. Hun moeder was een plaatselijke lerares Engels op de middelbare school. Beïnvloed door de carrière van hun ouders, zijn de twee broers al sinds hun kindertijd dol op vuurwerk en het leren van vreemde talen. Toen ze jong waren, gingen ze vaak met hun vader naar verschillende vuurwerkfabrieken. Soms hadden de broers, als er buitenlandse klanten kwamen, vaak de gelegenheid om hun vader te vergezellen om samen met de klanten naar de demonstratie van vuurwerkmonsters te kijken.

Nadat ze hun middelbare school hadden afgerond, kozen ze allebei internationale handel als hoofdvak. Na zijn afstuderen aan de universiteit ging de oude broer Michael het bedrijf van zijn vader in en begon zijn carrière in de vuurwerkindustrie. En de jongere broer Jim sloot zich aan bij een beroemde Chinees-Italiaanse joint venture vuurwerkbedrijf in Liuyang, om zich bezig te houden met vuurwerkexport.

Vanuit hun liefde voor vuurwerk kwamen ze in 2009 op het idee om samen hun eigen vuurwerkbedrijf op te richten. Sinds de oprichting in 2009 heeft het bedrijf een nauwe samenwerking opgebouwd en onderhouden met meer dan 60 importeurs uit verschillende landen.

Tegenwoordig is Master Fireworks uitgegroeid tot een van de beste vuurwerkexportbedrijven in China. Ze zullen de liefde voor vuurwerk blijven behouden, te goeder trouw opereren, klanten vuurwerk en diensten van de beste kwaliteit bieden en meer waarde voor klanten blijven creëren.

Master vuurwerk nodigt oprecht klanten van over de hele wereld uit om te komen onderhandelen, kijken uit naar het vestigen van wederzijds vertrouwen en win-win samenwerking met u.

Meester vuurwerk, vuurwerk meester!

Ons certificaat